Privacybeleid

Privacyverklaring DichtbijDuurzaam

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17-04-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van DichtbijDuurzaam. U dient zich ervan bewust te zijn dat DichtbijDuurzaam niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

DichtbijDuurzaam respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst/overeenkomst uit te kunnen voeren. De gegevens zijn nodig om te bekijken welke maatregelen bij uw woning passen. Zonder het verstrekken van uw persoonsgegevens werkt de DichtbijDuurzaam woningcheck niet. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Shock Media of die van een derde partij. Alleen DichtbijDuurzaam en Brandcube hebben toegang tot deze gegevens. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Google of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Hiervoor maken we gebruik van de diensten van Google Analytics en Datatrics. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Google of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld buiten de partners van DichtbijDuurzaam om. Uw persoonsgegevens worden verstrekt aan de partners van DichtbijDuurzaam, aan welke partner hangt af van de gekozen duurzame maatregelen. De partners gebruiken de gegevens alleen voor het uitvoeren van de overeenkomst. Onze werknemers en partners zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Inzage, rectificatie en verwijderen persoonsgegevens

Als klant van DichtbijDuurzaam heeft u recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met DichtbijDuurzaam, dit kan middels het contactformulier op de website. Verder heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Tijdsduur

Doordat DichtbijDuurzaam 10 jaar lang garantie biedt op de producten die worden geleverd is DichtbijDuurzaam genoodzaakt om de persoonsgegevens van u ook voor deze tijdsduur te bewaren.

 

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen:

DichtbijDuurzaam
Enschedesestraat 2, 7575AB Oldenzaal
085-0290221
Info@dichtbijduurzaam.nl