Terug naar projecten

Kunststof kozijnen geplaatst in Oldenzaal

De bewoner van deze woning geadviseerd over het vervangen van de complete voor- en achtergevel van de woning middels kunststof kozijnen en gevelpanelen.

Type project

Kunststof kozijnen

Locatie

Oldenzaal

De uitdaging

De oude panelen vervangen door nieuwe kunststof panelen met een hoge isolatiewaarde en de oude kozijnen en beglazing vervangen door kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing. Hierdoor is de woning nu goed geïsoleerd wat direct een aanzienlijke besparing in het gasverbruik met zich meebrengt.

De samenwerking

Een goede toekomstig bestendige oplossing zoeken waardoor de bewoner energie gaat besparen, meer comfort krijgt en minder onderhoud heeft. Tevens hebben we kunnen realiseren dat we binnen het budget bleven van de opdrachtgever.

No items found.

Het Resultaat

Dichtbij Duurzaam heeft hierover contact opgenomen met onze partner Serku in Haaksbergen. In overleg met de betrokkenen alle ins en outs besproken en aan de hand daarvan een prijsaanbieding gemaakt. Naderhand nog kleine aanpassingen en horren toegevoegd. Tevens een bezoek gebracht aan de productie locatie om gevoel te krijgen met het materiaal. Serku is volgens afspraak gestart met de werkzaamheden en heeft een prima project gerealiseerd. Bewoner is erg tevreden met het eindresultaat.

de klant

Jette Slotboom

Dichtbij duurzaam geeft een veilig gevoel. Een verbouwing aan je huis is een ingrijpend proces waar veel bij komt kijken. Dichtbij duurzaam staat naast je van het begin tot het eind en zorgt dat alles, doormiddel van informatie verstrekking advies en bemiddeling, correct verloopt.

Bekijk ook

Woonboerderij warmtepomp

We kregen de opdracht om een grote woonboerderij zo duurzaam mogelijk te maken.

Wij geven u graag advies.

Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur
contact met u op. Mailen of bellen met een klantadviseur kan ook:
info@dichtbijduurzaam.nl
06-57646409

Uw verzoek is succesvol verzonden! Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oeps! er ging iets mis... heeft u alle verplichte velden correct ingevuld?