Terug naar projecten

Zonnepanelen in Rossum

De nieuwe bewoners van deze woning hebben ons tijdig benaderd voor het verduurzamen van deze woning.

Type project

Zonnepanelen aanleg

Locatie

Rossum

De uitdaging

De nieuwe bewoners van dit prachtige huis in Rossum wilde graag zo snel mogelijk verduurzamen. Aan ons, Dichtbij Duurzaam, de uitdaging om dit vóór de sleutelopdracht op 1 April te verzorgen. Het was zaak dat er snel geschakeld zou worden en er moest een alomvattend plan komen om onze partners tijdig in te plannen. Welk plan hebben wij voor de bewoners opgesteld om ze snel en effectief naar een duurzamer bestaan te helpen? En welke acties moesten er precies door onze lokale ervaren partners uitgevoerd worden voor de deadline van 1 April?

De uitvoering

Onze lokale partners hebben de prachtige ouderwetse glas in lood ramen vervangen voor dubbelzijdig glas. Minder kleurrijk maar wel vele malen duurzamer en efficiënter. In de badkamer hebben wij infrarood verwarmingspanelen geadviseerd. Dit om de verwarmingspanelen zo efficiënt mogelijk te maken en dus onnodige verwarmingskosten te elimineren. Tevens hebben wij samen met onze lokale partners uit Rossum en omstreken de woning voorzien van zonnepanelen. Dit gehele proces is uiteraard door ons verzorgd en binnen één week lagen alle zonnepanelen op het dak, waren alle ramen vervangen en alle installaties geïnstalleerd. Deze snelle transformatie heeft bij zowel ons als de bewoners voor een brede glimlach gezorgd op de dag van de sleuteloverdracht.

No items found.

Tot slot

Dichtbij Duurzaam heeft zeer snel actie ondernomen om de bewoners tijdig van de nodige informatie en offertes te voorzien. Samen met de bewoners de offertes beoordeeld. De getekende offertes retour gemaild naar onze partners en de tijdsplanning definitief gemaakt zodat de bewoners zich geen zorgen meer hoefden te maken.

de klant

Bekijk ook

Woonboerderij warmtepomp

We kregen de opdracht om een grote woonboerderij zo duurzaam mogelijk te maken.

Wij geven u graag advies.

Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur
contact met u op. Mailen of bellen met een klantadviseur kan ook:
info@dichtbijduurzaam.nl
06-57646409

Uw verzoek is succesvol verzonden! Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.
Oeps! er ging iets mis... heeft u alle verplichte velden correct ingevuld?